Frankrijk 2013

2013 Chasse week-end 9-11 Augustus 2013 – in Cattenom / La France

“ Club Amis Hollandaise “

Wederom voor de7e ?? keer nu toch wel traditioneel de Honden Jacht- werktraining met Veld- en Waterwerk voor de Voorstaande Honden – Heidewachtels en 1 Duitse Staander Jeep, dit jaar met 18 deelnemers en 11 honden.
Het wordt gehouden in het rustige groene natuurgebied – Lorraine/ Moselle Praktisch alle deelnemende honden zijn geboren in onze kennel Van Achter De Duinen , dus van pup tot volwassen hond en dat maakt deze training zo uniek en de honden band zo hecht, ook met de deelnemers.

Onder de zeer professionele leiding van de Franse Trainer Alain Ehrminger en zijn Training Team : Eric Pecqueur, Bernard Clerc, Gino Sollevanti, (Guillaume Moreau dit jaar afwezig) en Alfonso Roupert materialen verzorger en Annick & Alain Ehrminger ( Organisatie) zijn allen ook actieve Jagers, dus hun ervaring overbrengen op onze honden maar vooral op de begeleiders (wij als deelnemer) .

Bijzonder te vermelden Onze Honden verstaan prima de Franse Taal, Baasjes niet allemaal hoor , maar daar zorgt onze Merel (onze Hondentolk) voor.
Naast de 2 daagse plezier met de honden training hebben onze Franse Vrienden Annick & Alain met hun Franse Charme gezorgd voor Plezier in de Buik met hun specifieke Franse Culinaire lekkernijen en vooral belangrijk het plezier van de vriendschap met alle deelnemers, dus 1 woord “ CHAPEAU ”.
We hebben een foto collage samengesteld van deTraining , Eetfestijn & Vriendschap en Gezelligheid Communicatie , zodat U een indruk krijgt.

Organisatie team “Club Hollandaise ” Ineke & Louis NL- Annick & Alain FR