Tobi is HERPLAATST

Voor Tobi  een Heidewachtel reu zijn we opzoek naar een nieuw baasje. Tobi is een ongecastreerde reu van bijna 17 maanden en door omstandigheden bij ons terug. Wij zoeken een baasje die consequent met hem aan de gang wil gaan, en ervaring heeft met een Heidewachtel. Tobi is een slimme actieve reu met een goede neus, die geestelijk uitgedaagd moet worden, speuren, detectie….Wij denken niet aan een gezin met kinderen, omdat hij snel overprikkeld raakt als het wat te druk voor hem wordt. Hij heeft regelmatig zijn rust momenten nodig, de bench werkt perfect voor hem, gaat dan heerlijk slapen. Tobi is dol op het strand en zwemt graag. voor meer info mail naar sylvia@vanantwerpen.eu

Pups verwacht

Eind Augustus verwachten we pups uit de combinatie Lijov II aus der Wolfskammer en Joffer Zudeborgs Ohara Jutta. Onze voorkeur gaat uit naar jagers/voorjagers die actief met de hond gaan werken. Deze combinatie voldoet aan het VFR. 

Voor meer info mail naar info@vanachterdeduinen.nl

Clubmatch 2021

  • Zondag 27 juni was er de jaarlijkse clubmatch van de vereniging, we hadden onze Fina en Jutta daarvoor ingeschreven. Fina liep in de openklasse en werd daar 2e met een uitmuntend. Jutta liep in de gebruikshondenklasse en werd ook 2e met een uitmuntend. We kijken terug op een hele geslaagde dag met prachtige keuringsrapporten van beide hondjes.