2e Kwartaal 2014

Het afgelopen kwartaal zijn er niet veel bijzonderheden geweest.

Op 19 April 2014 was de laatste jeugd veldwedstrijd, deze werd georganiseerd door de Nederlandse Vereniging “Langhaar” te IJzerdijke in de provincie Zeeland NL. Louis heeft daar met Haley een eervolle vermelding behaald.

11 Mei 2014 was de jaarlijkse Clubmatch van de “Nederlandse Heidewachtel Vereniging “in Hoenderloo provincie Gelderland NL. Daar hadden we met onze 2 honden , Brikla in de Veteranen klasse en Haley in de Fokkers klasse ingeschreven, alle twee hebben ze daar een Uitmuntend behaald.

Dit kwartaal heeft Fürst Cas van Achter de Duinen nieuwe baasjes gekregen, Cas is al mee op vakantie geweest, de baasjes en Cas hebben het heel erg naar hun zin.De afspraak is dat ze dit jaar met ons meegaan naar onze jaarlijkse training voor veldwerk in Frankrijk ,Cattenom. Dit organiseren we dit jaar voor de 8e keer.

Edele Eischoll van Achter de Duinen is vader geworden, er is nog 1 teefje beschikbaar.

Op 29 mei 2014 is Comtesse Lobke van Achter de Duinen bij ons komen logeren, het was even wennen met Brikla en Haley, maar al snel leek het wel of dat het altijd zo is geweest.

Als afsluiting wil ik vragen aan de pup eigenaren van het K. nest, of jullie zo vriendelijk willen zijn om de foto’s van jullie hondje op de leeftijd van een half jaar naar mij toe te sturen, daar ik geen gegevens van jullie heb om persoonlijk contact op te nemen.

Bij voorbaat onze dank .