1ste Kwartaal 2015

Het eerste kwartaal 2015 is goed begonnen met onze nieuwe pups die rond 5 februari 2015 naar hun nieuwe eigenaren zijn gegaan.

Keurmeester Liane Eekman-Lampio heeft op 23 januari 2015 alle pups getest op karakter en jachtpassie, we kregen de complimenten dat de pups zo goed gesocialiseerd waren.

Op  7 maart 2015 heeft Louis weer voor de 1ste keer dit jaar met Haley meegedaan aan een veldwedstrijd in Hilvarenbeek NL, het was de eerste keer dat ze in de open klasse meedeed.

We hadden er weinig van verwacht omdat ze natuurlijk net pups had gehad en ik van andere had gehoord dat ze minder goed zijn na een bevalling en dat het wel een jaar duurt voor dat ze weer normaal zijn.

Haley is een apart geval, ze vond het geweldig om weer in het veld te zijn en liep de sterren van de hemel, Louis was heel erg trots op haar, maar zoals we gewend zijn was er weinig wild dus heeft ze geen punt gescoord.

13 maart is Louis met Haley naar Frankrijk in Lierville geweest om mee te doen aan een cursus veldwerk onder leiding van Wim Remortel , het was een groepje van 10 voorjagers die les kregen, natuurlijk was het niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig.

Zaterdag 28 maart heeft Liane Eekman-Lampio van Kennel von Beer’s Freunde een familie dag georganiseerd. (www.vonbeersfreunde.wordpress.com)

Ook wij waren uitgenodigd met de pups van het L. nest.

We hebben een lange wandeling gemaakt naar de Schelde, daarna was er een trimster die de mensen vertelde hoe een Heidewachtel verzorgt hoort te worden ook was er een gedragstherapeut  die de mensen kon helpen als ze problemen met hun hondje hebben.

Liane bedankt voor de gezelligheid.