2e Kwartaal 2015

2e Kwartaal 2015.
Er is veel gebeurd dit kwartaal, we zullen alles even op enkele rijtjes zetten.
Te beginnen bij allemaal leuke dingen, op 4 april is Jarco uit het J. nest beste van het ras geworden op de honden tentoonstelling in Goes.
Op 12 april is in Hoendeloo het hele K. nest van de kennel Van Achter De Duinen gekeurd.
In mei zijn we begonnen met alle pups van het laatste nest ( het L. nest ) te bezoeken en de stamboom en de gegevens van het DNA te brengen.
13 mei zijn de pups van de combinatie Ben’s vriend Benthe Bala en Edele Eischoll Van Achter de Duinen geboren. 3 Reutjes en 3 Teefjes alle pups hebben een lieve eigenaar gevonden, 1 Teefje blijft bij Ben’s Vriend om de kennel voort te zetten.
24 mei op de Pinkster show is Jarco uit het J. nest beste reu geworden en teven Nederlands Kampioen, ook is hij nu de tweede reu die officieel dekreu voor de vereniging is. Alle twee de reuen Jarco en Zeno hebben een heel laag inteelt percentage wat weer heel prettig is als je wilt gaan fokken en een gezonde reu zoekt. Jarco is donker schimmel en Zeno is bont.
7 juni Zeno uit het H. nest is beste Reu geworden in Moldernete in Belgie.
16 juni het zeer aangrijpende bericht dat Baron Bikkel van Achter de Duinen lymfeklier kanker heeft gekregen en dat ze hem geen pijn hebben willen laten lijden, dus is hij rustig ingeslapen. R.I.P.
26 juni Lobke is voor een dag of 10 bij ons aan het logeren.