4e Kwartaal 2017


Het Laatste kwartaal van 2017 is er veel gebeurd.

1 okt. Waren alle honden uit de kennel uitgenodigd om de reünie bij te wonen in Zeeland-NL van de kennel Von Beer’s Freunde, dit omdat alle hondjes ook nazaten zijn van onze stammoeder Yske en dit was een Von Beer’s Freunde hondje.
5 okt. Hebben we Ziva (3 jaar) van het L-nest opgehaald, die kon niet langer bij haar vrouwtje blijven, omdat ze te weinig tijd voor haar hadden.
7 okt. Onze regelmatige logé, Lobke, is weer opgehaald na een 12 daagse logeer partij. Daarna zijn we met Haley en Ziva naar de Dierenarts gereden om Ziva helemaal te laten controleren en tegelijk Haley en Ziva te laten ontwormen, omdat ze alle twee meegaan naar Cornwall (Engeland) voor een vakantie van een aantal weken.
17 okt. Het K-nest is 4 jaar geworden. Beike uit het B-nest heeft eindelijk een heel goed nieuw thuis gevonden bij de fam. v/d Zalm die een dochter van Beike hebben, Dolly uit het L- nest. Alle twee de hondjes hebben het enorm naar hun zin.

13 nov. Terug uit Cornwall-UK en nu maar wachten totdat Haley loops wordt om voor de laatste keer gedekt te worden wederom door Adar in Tsjechië.
16 nov. Edele Eischoll uit het E-nest is alweer 5 jaar geleden herplaatst bij Johan van Antwerpen. Regelmatig mag hij mee op jacht en zo nu en dan een teefje dekken.

1 dec. Het nieuwe Heidewachtel boek is uitgebracht, daar staan een aantal foto’s van onze honden in, zoals Zoef uit het N-nest en Pippa uit het M-nest.
5 dec. Het L-nest is vandaag 3 jaar geworden en eindelijk volwassen. Ziva mag definitief bij ons blijven, het gaat uitstekend tussen Haley en Ziva.
9 dec. Sneeuw in Nederland alle hondje vinden het geweldig, alleen wij moeten met Haley en Ziva naar Tsjechië, want Haley moet gedekt worden.
14 dec. Ik weet het zeker Haley is drachtig en we verwachten rond 12 februari 2018 pups van Haley en Adar Od Nezdrevokeho Rybnika .
28/29 dec. Edele Eischoll E- Nest heeft weer een teefje mogen dekken.

Wij wensen iedereen een gezond, voorspoedig en hondenplezierig jaar 2018.