3e Kwartaal 2015

3de KWARTAAL 2015.

We hebben een vrij druk Kwartaal achter de rug. De maand Juli was vooral erg warm dit jaar.
We zijn het eerste weekeinde van Juli 2015 naar de Clubmatch van de Franse vereniging geweest Honden Show 2015 in Blequin / Normandie , ook hadden we Comtess Lobke Van Achter De Duinen meegenomen, omdat ze op dat moment bij ons aan het logeren was.
Dus hebben we met drie honden mee gedaan, Haley in de Openklasse en Brikla & Lobke in de Veteranen Klasse, tot onze grote vreugde hebben ze alle drie een Certificaat Uitmuntend gekregen en een beker.
Vol verwachting gingen we het eerste weekeinde van Augustus met een hele ploeg 21 Deelnemers – 13 Honden en 11 Heidewachtels en 1 Duitse Staander voor de 9e keer naar Cattenom in Frankrijk voor een Jachtcursus in Veld & Waterwerk.
Er waren 4 pups mee van het laatste L- nest, 5 December 2014voor de 1ste keer en dat was voor hun een hele belevenis.
Zie ook op de website onder het hoofdstuk Jacht en dan naar het Verhaal van 2015.
Het was ook de viering op 1 Augustus van het eerste A- nest, 11 Jaar, van de Kennel Van Achter de Duinen.
Na het weekeinde van Frankrijk zijn de teefjes uit het L. Nest achter elkaar loops geworden voor de eerste keer.
Edele Eshe- Baraka heeft alweer een KNJV, B-diploma gehaald, Hanneke en Matthias blijven doorgaan met haar en willen graag de MAP gaan doen.
Ook heeft Ivar Birko Van Achter De Duinen (Jarko) in de maand September meerdere KNJV , B- Diploma’s behaald.
Haley haar ogen zijn weer EVCO gespiegeld en goed bevonden, nu is het wachten op het moment dat Haley loops wordt , want dan kunnen we met haar naar haar minnaar gaan om haar te laten dekken en krijgen we weer pups begin Jaar 2016.